Lördag

Då var vi tillbaka på Malta. Resan tillbaka gick också bra. Vi är båda lika förvånade över hur smidigt allting gått! Vi har hela tiden tänkt att det är ganska krångligt att resa eftersom man måste ta sig till/från skavsta men det har abolut inte varit några problem, så smidigt allting! Vi hade flyt med vinden också, stark medvind på båda flygningarna så resan tog inte mer än 3,5h.
Här har inte varit något vidare bra väder sedan vi kom tillbaka, en del regn och lite småkallt så i lägenheten blir det ganska rått.

Engelskakursen drog igång i torsdags så nu har vi fullt upp med plugg! Det är riktigt roligt o lärorikt. Sue som våran lärare heter kommer hit ca 1.5 h varje dag, men känner att vi inte hinner göra våra läxor så ska nog börja med varannan dag istället. Det är inte bara bra för engelskan utan även för ordningen här hemma :P Det är kanon för nu måste vi hela tiden diska efter oss direkt och hålla fint. Tummen upp för det!


Kommentarer
Postat av: Frida Samuelsson

heej! Jag o en kompis ska åka till paris eventuellt i vår och de går inga bra flyg från gbg.. såg att ni åkt från skavsta och därifrån hade dom flyg dit vi ska också.. hur tog ni er till och från skavsta? hur lång tid tog de?

Tack på förhand för svar, du kan skicka de t mejlen..

Hoppas ni mår bra annars :) kramar

2011-03-03 @ 21:01:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0