Tisdag

Ikväll kl 21 kommer programet "Såld på hus" som går på Tv4 Plus att vara här på Malta och gissa huspriser, kul!


Fredag

Idag har vi varit på utflykt, vi tog färgan över till Gozo. Gozo är en liten ö som ligger norr om Malta (Tillhör Malta). Vi tog en sightseeing buss runt ön och hade prima väder hela dagen!
Att vi överlevde bussresan hem är nog ett under, chauffören körde heeelt galet! Körde om allt som kom i hans väg och hade en hastighet som var låångt över den vanliga! Resan till färgan tog ca 60 min, resan hem tog ca 30 min... Helt skakis när vi hade hoppat av.







Fler bilder på facebook...


Torsdag

Glada barn, massa sol o en stoor terass blir en riktigt bra dag :)









Tisdag

Torsdag 14 April lämnar jag det här...




..och flyttar hem till det här...


Fredag



Sol o värme har hittat till våran balkong:D


Fredag

Nu står snart maten på bordet, hasselbackspotatis kött o beasås - smarrigt! Efter det väntar bowling i St:Julians...vi får väl se hur det går, botten eller toppen?

Trevlig helg!


Torsdag

Igår var jag och Andreas på bio, första gången här på Malta. Vi såg 3d filmen Sanctum, kan rekomendera den! Biosalongen var riktigt stor, tror det var runt 450 platser men var inte särskilt många upptagna..runt 10 st kanske. Vi lyxade till det med både popcorn och svenskt lösgodis, sjukt gott :)
När vi satt och väntade på en buss (som aldrig kom) körde det fram en taxi:
-Taxi?
-No thanks...
-Are you from sweden?
-Yes, hehe..
-HAHAHAH I can see that because you are blond! HAHA, are you here on honeymoon?
-No, we live here
-Ahh..you work with betting? Hahaha
- Yes..
- You see I know everything!
Han  hade världens rökröst och tyckte att han själv var  otroligt rolig, och lite rolig var han faktist. Efter en stunds blabla kommer det fram ett par och öppnar bildörren lite försiktigt och frågar - Oh, did we stole your taxi now? Då bryter taxi gubben ut i ännu ett skratt
 -HAHAHAHA she asked if they stole your taxi! Hahah!
Innan han åkte iväg med paret ville han bjuda på lite godis. Vi ringde E-cabs och undertiden vi väntade på dom kom han körandes på ett annat ställe o la sig på tutan när han såg oss. Så skön gubbe!


RSS 2.0