Måndag

I helgen gjorde vi denna supergoda pastan! Kan verkligen rekomendera. Men istället för oliver tog vi soltorkade tomater och fetaost istället för vit ost som vi blandade i hela pastan.
Gick väldigt snabbt o enkelt. Tummen upp!

 
Broccolipasta med Apetina

Ingredienser

4 port

300 g pasta
250 g färsk broccoli
1 gul lök
2 tsk Arla smör
2 1/2 dl Kelda® Laga mat 4%
1/2 grönsaksbuljongtärning
1 krm svartpeppar
ev 1/2 tsk salt
100 g Apetina vit ost
5 grovhackade svarta oliver

Gör så här

Koka pastan. Skär broccolin i små bitar och låt den koka med pastan några min på slutet. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull. Tillsätt gräddmjölk, smulad buljongtärning och peppar. Låt det koka några min. Smaka av med salt. Häll såsen över pastan och broccolin. Strö över smulad ost och oliver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0